Word specialist in de geo-branche

Jouw Avontuur in de Geo-Wereld

Stel je eens voor dat je een landkaart in handen hebt, vol onontdekte wegen, verborgen schatten en avontuurlijke paden. Elk stapje dat je zet, brengt je dichter bij een wereld vol mogelijkheden. Dat is precies wat een traineeship in de geo-branche voor jou kan betekenen – een reis van ontdekking die je leven zal veranderen.

Een traineeship is niet zomaar een baan; het is een combinatie van werken en leren die je de kans geeft om te groeien, te evolueren en een specialist te worden in een boeiend vakgebied. In dit avontuur ben jij de held, en je werkgever is je mentor, je gids door het onbekende.

Stel je voor dat je de deur opent naar een wereld vol kaarten, satellietbeelden en gegevens die wachten om ontrafeld te worden. Als trainee word je ondergedompeld in de geheimen van de geo-branche, en je reis begint met persoonlijke begeleiding van een vakexpert. Deze mentor staat altijd voor je klaar, klaar om je de fijne kneepjes van het vak te leren, je te inspireren en je te ondersteunen wanneer je even verdwaalt in het doolhof van gegevens en technologie.

In deze reis van ontdekking krijg je de kans om de wereld om ons heen op een totaal nieuwe manier te zien. Je zult leren hoe je kaarten kunt lezen als een avonturier die op zoek is naar schatten, hoe je gegevens kunt interpreteren als een detective die aanwijzingen verzamelt en hoe je technologie kunt gebruiken als een tovenaar die de wereld tot leven brengt.

Maar het traineeship biedt meer dan alleen professionele groei. Het biedt een gemeenschap van gelijkgestemden die samen met jou de wereld willen verkennen. Samen met je medetrainees zul je reizen maken naar fascinerende plekken, deelnemen aan boeiende projecten en uitdagingen aangaan die je uit je comfortzone halen en je helpen groeien als individu.

Dus, ben je klaar om de reis van je leven te beginnen? Heb je de moed om de onbekende paden te betreden en te ontdekken wat er in de geo-wereld op je wacht? Als dat zo is, dan wacht jou een spannend avontuur, een traineeship dat niet alleen je carrière zal verrijken, maar ook je ziel zal voeden.

Sluit je aan bij ons en laat ons samen de kaart van jouw toekomst ontvouwen. Jouw traineeship in de geo-branche wacht op je. Het is tijd om je eigen verhaal van ontdekking te schrijven. Word een specialist, word een avonturier, word een geo-held. Durf je reis te beginnen!

 • Terug in mijn passie

  Ali:Ik ben zeer blij dat ik na 9 jaar weer mijn vak als landmeter mag uitvoeren. Wat betreft het landmeten is er weinig verschil tussen Syrië en Nederland. Alleen de bergen ontbreken hier in Nederland.”
  Lees meer >

 • Onderdeel van het team

  Erik:De geo-branche met zijn diverse werkzaamheden vind ik erg leuk. Ook het vertrouwen en zelfstandigheid die ik van mijn leerbedrijf Lycens krijg, vind ik heel fijn. Ik voel mij onderdeel van het team.”
  Lees meer >

 • Van kustmanagement naar geobranche

  Bjorn: “Ik ben blij dat ik in 2020 naar een voorlichtingsbijeenkomst van FERVENT ben geweest. Zo heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de geo-branche. Een wereld die ik niet kende, maar mij eigenlijk meteen aansprak.” Lees meer >

 • De carrièreswitch

  Francis: “Na jarenlang als webdeveloper te hebben gewerkt, was ik toe aan een baan met meer afwisseling. Tijdens een voorlichtingsbijeenkomst van het traineeship Geo, Data & Design raakte ik enthousiast over de mogelijkheden van GIS en geo-data.”

 • Omscholing naar landschapsbeheer

  Anneke: “In het traineeship Geo, Data & Design merk ik dat ik de mix van het inwinnen van data en het verwerken van deze data erg leuk vind. In de toekomst zoek ik dan ook het liefst een baan waar ik binnen- en buitenwerk kan combineren.”