Brengt jouw toekomst in kaart met GEO2MEET

Waar passie en kennis elkaar ontmoeten, en waar de reis naar de wereld van geo begint.

Duurzame Innovatie in de GEO-sector

GEO2MEET heeft de ambitie om een duurzame kennis- en innovatiehub te creëren, gericht op geo-technologie. Deze hub, ook wel bekend als het Geo High tech Campus, wordt een uniek ecosysteem waarin duurzame innovatie, inwin techniek, dataproductiewerk en kenniscentrum voor de GEO-sector samenkomen.

De kern van ons streven is de ontwikkeling van een unieke Geo High tech Campus, een broedplaats voor vernieuwers, onderzoekers en ingenieurs die de technologieën en bedrijven van de toekomst vormgeven.

Op onze Geo High tech Campus hebben alle bedrijven één gemeenschappelijk doel: het ontwikkelen van nieuwe technologieën en toepassingen die oplossingen bieden voor maatschappelijke problemen. Ons doel is niet alleen het succesvol introduceren van deze innovaties in de markt, maar ook het creëren van een nationaal erkende hotspot voor Geo-technologie.

GEO2MEET staat klaar voor de toekomst! Onze Geo High tech Campus fungeert als facilitator en pionier in high tech innovatie, waarbij we dienen als verbindende schakel tussen disciplines, markten, bedrijven en nationaliteiten. Dit creëert de ideale omgeving voor innovatie en het ontstaan van nieuwe zakelijke kansen.

Tegen 2030 streven we ernaar om de GEO2MEET Geo High tech Campus nationaal te positioneren als een vooraanstaand Geo tech-hub. Toegepaste Intelligentie (AI) speelt hierbij een cruciale rol.

 • Terug in mijn passie

  Ali:Ik ben zeer blij dat ik na 9 jaar weer mijn vak als landmeter mag uitvoeren. Wat betreft het landmeten is er weinig verschil tussen Syrië en Nederland. Alleen de bergen ontbreken hier in Nederland.”
  Lees meer >

 • Onderdeel van het team

  Erik:De geo-branche met zijn diverse werkzaamheden vind ik erg leuk. Ook het vertrouwen en zelfstandigheid die ik van mijn leerbedrijf Lycens krijg, vind ik heel fijn. Ik voel mij onderdeel van het team.”
  Lees meer >

 • Van kustmanagement naar geobranche

  Bjorn: “Ik ben blij dat ik in 2020 naar een voorlichtingsbijeenkomst van FERVENT ben geweest. Zo heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de geo-branche. Een wereld die ik niet kende, maar mij eigenlijk meteen aansprak.” Lees meer >

 • De carrièreswitch

  Francis: “Na jarenlang als webdeveloper te hebben gewerkt, was ik toe aan een baan met meer afwisseling. Tijdens een voorlichtingsbijeenkomst van het traineeship Geo, Data & Design raakte ik enthousiast over de mogelijkheden van GIS en geo-data.”

 • Omscholing naar landschapsbeheer

  Anneke: “In het traineeship Geo, Data & Design merk ik dat ik de mix van het inwinnen van data en het verwerken van deze data erg leuk vind. In de toekomst zoek ik dan ook het liefst een baan waar ik binnen- en buitenwerk kan combineren.”